Winter Cranberry & Rosemary Cava Cocktail

Bjud era gäster på goda cavacocktails. Enkelt att förbereda och blir lätt en sensation för både gom och öga. Dessutom med lägre alkohol. Du hittar receptet här:

Vinterns Cranberry & Rosemary Cava Cocktail
3 dl socker
3 dl tranbärsjuice
2 dl tranbär
Kvistar av färsk rosmarin
2 tsk hackad ingefära
120 ml Freixenet Cordon Negro Cava

Gör så här:
Blanda all ingredienserna i en kastrull utom cavan. Låt det koka upp, vrid ned temperaturen och låt småsjuda i 30 min. Ta bort romarinkvistarna och mosa tranbären och låt sjuda ytterligare 15 min tills det blir en sirapskonsistens. Ta bort från plattan och kyl ned. Lägg 2 tsk av sirapen i ett högt glas och fyll upp med cavan. Rör om och dekorera med en rosmarinkvist.

Hitta Freixenet Cordon Negro på Systembolaget